14 februari 2009

** Alla Hjärtans Dag

Hmm.... Man hörde mycket om alla hjärtans dag idag.
Många som tycker att det är jobbigt (speciellt om man är singel). Några såg fram emot att komma hem efter jobbet och få mysa med sina respektive. Några ska ut ikväll och ragga bland alla andra ensamma själar.
Och många kör med det där som alla säger, "Det ska inte behövas en Alla Hjärtans dag, det är bara ett Jippo för att få oss att bli av med pengar".

Men jo... Säger jag. Det är gulligt att ta en dag till att göra det extra gulligt för sin partner.
"Men det gör jag varje dag" säger folk då.

Nä... det gör du inte. Gör du det så håller jag med! Då behövs det inte en Alla Hjärtans Dag. För vanliga dödliga så behövs det en dag att visa lite extra uppskattning för den man Älskar.

För hur ofta går du upp före din dam och överaskar med frukost på sängen? köper blommor till henne för att uppskatta henne? Skriver och gömmer små gulliga meddelande eller lappar för henne, där du skriver hur mycket du gillar henne, som hon sen hittar? Köper spontana presenter till henne? lagar mat för henne? masserar henne innan hon somnar eller ser på film? Skickar gulliga sms när du saknar henne? Berättar hur mycket du uppskattar att ni är tillsammans? säger att du älskar henne och mena det och inte bara som en hälsningsfras? Se henne i ögonen och skickar telepatiska meddelanden som du tror hon ska höra?

Allt sån där gulligt som man kan göra på alla hjärtans dag.

Gör du det ofta så tror jag på dig när du säger att en sån här dag inte behövs.
De andra soffpotatisar som tar kärleken för givet, behöver denna dag för att slänga in lite ved i glöden. Hålla kärleken brinnande. Inte sant?

1 kommentar:

Anonym sa...

Alltså, ärligt talat, Softy-Guy, du e bara bäst!!!!!!!!! My Hero!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Det e HELT RIKTIGT det du skriver!!!! Man ska uppskatta den man älskar VARJE dag,men gör man inte det så ska man faktiskt ta & göra det på Valentines! & även om man gör det varje dag, there is still no such thing as enough appreciation. Allt behöver inte vara köpt, det e uppmärksamheten & attention som e det viktigaste! YOU GO, MY HERO!!!